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Die Steuerung der Anlage ist einfach zu bedienen, die Reiberaucherzeuger werden mit Vierkanthölzern aus Buche gefüllt./ The smokers are easy to operate, the reaming smoke creators are filled with parts of beech wood. Fotos: Blümel bei den Konsumenten gut an-kommt: „Vorher haben unsere Würste etwas mehr nach Rauch geschmeckt, jetzt sind sie eher lieblich und das Sät-tigungsgefühl stellt sich beim Reiberauch etwas später ein.“ Einfach zu bedienen „Es war wirklich einfach, unse-re Leute auszubilden, weil die Anlagen ganz leicht zu bedie-nen sind“, erklärt Christophe Maillard. Der Rauch wird in Reportage Smoke signals from Lake Geneva The Swiss meat processors from Bell have equipped their new modern factory at Cheseaux-sur-Lausanne with Sorgo smokers. The works for the new pro-duction plant at Chese-aux- sur-Lausanne north of Lake Geneva started in autumn 2013. Regional meat and sausage products should be produced there as well as specialities, small-scale se-ries and niche products. After attempts with two competing smoke systems Bell decided for Sorgo from Austria. Saucissons and Boutefas Nine hot smoking and cooking plants are at use in the new Report Bell factory, that process 15 t of products every day. Further 6 t are channeled through five cold smokers and mature rooms. Ham, small bacon dice, Cervelas, Wiener sausages, hot dog sausages and pork sausages are being smoked 07.-12. Mai 2016 BESUCHEN SIE UNS Halle 11.0, Stand A 51


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